advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mallorca

Mªeugenia Martinez Mussons

Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic M. Eugènia i sóc agent comercial  de la delegació de Mallorca.  Em fa il.lusió i  és  un plaer per a mi, compartir amb tots vosaltres les meves experiències tant com a usuària com a presentadora de Thermomix® . Des d\' aquí us vull transmetre  consells ,trucs , informació i  receptes amb Thermomix® . Espero que us agradin!. Salutacions.    

Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic M. Eugènia i sóc agent comercial  de la delegació de Mallorca.  Em fa il.lusió i  és  un plaer per a mi, compartir amb tots vosaltres les meves experiències tant com a usuària com a presentadora de Thermomix® . Des d\' aquí us vull transmetre  consells ,trucs , informació i  receptes amb Thermomix® . Espero que us agradin!. Salutacions.    

Comprar Thermomix®

Aún no tengo ninguna entrada dada de alta, pásate más tarde y seguro que encontrarás algo!